Wie zijn we?

Onder Bistro Garden vallen een reeks bistro’s op unieke locaties doorheen het land. Kwalitatieve gerechten met lokale producten en een uitstekende service aan tafel staan er centraal. Met Lunch Garden als ruggensteun plukken wij mee de vruchten van een jarenlange expertise in het domein en surfen wij mee op een solide structuur.

Meer info

Bistro Koetshuis

Bistro Koetshuis

Beste klanten, Bistro Koetshuis is voorlopig voor onbepaalde duur gesloten. Onze excuses voor enig ongemak. Wij wensen jullie een fijn 2024.   Vlak aan het Kasteel van Bokrijk en net voor de ingang van het Openluchtmuseum vind je Bistro Koetshuis. Gezellig genieten in een adembenemend groen en modern kader. Geniet na een stevige wandeling van de lokale specialiteiten zoals taart of Bokrijkse balletjes, smullen! Wie zijn we?
Bistro Tembo

Bistro Tembo

Naast het AfricaMuseum, op de mooiste plek in Tervuren, vind je Bistro Tembo. Je kan er voor, tijdens of na een bezoek aan het museum genieten van een heerlijk lunch of een uitgebreid diner. Ben je toevallig in de buurt, aan het wandelen in het park of woon je achter de hoek? Bij Bistro Tembo ben je altijd welkom! Wie zijn we?

Events & Catering

Op zoek naar een bijzondere en niet alledaagse locatie voor jouw volgende event? Voor al je professionele en privé-aangelegenheden bieden wij een cateringformule op maat aan. We kijken ernaar uit van jouw event een waar succes te maken.

Jobs

Heb jij altijd al willen werken in een karaktervolle en inspirerende omgeving? Heb je een passie voor voeding en hospitality?
Dan is Bistro Garden zeker iets voor jou.

Als nieuwe speler op de markt bieden wij uitdagende en afwisselende functies aan in een oogstrelend kader.
Ontdek in welke unieke vestigingen jij ons team kan komen versterken.

Bekijk alle jobs